Branches

Ondersteuning in elke sector

Coaching Support is actief in verschillende sectoren, zoals het bedrijfsleven, onderwijs en sportverenigingen. Onze software helpt organisaties om het welzijn en de betrokkenheid van medewerkers, leerlingen en leden te verbeteren. Door voortdurende productontwikkeling breiden we onze oplossingen uit naar andere branches, zodat ook jouw sector kan profiteren van onze tool. Of je nu in de zorg, retail of een andere industrie werkt, Coaching Support biedt maatwerk voor elke organisatie.

Scholen

Optimaliseer de begeleiding van zij-instromers met Coaching Support

Coaching Support is speciaal ontwikkeld om de begeleiding van zij-instromers en hun duo-partners te verbeteren. Waar traditionele coaching vaak neerkomt op het oplossen van acute problemen door werkdruk, biedt deze tool continu inzicht in de behoeften en motivatie van zij-instromers. Zo kun je proactief actie ondernemen, zonder dat intensieve persoonlijke begeleiding altijd nodig is.

Wil je meer weten over hoe Coaching Support je kan helpen om begeleiding te perfectioneren? Lees dan verder via onderstaande knop!

Commerciële bedrijven

 

Behoud talent met gerichte begeleiding dankzij Coaching Support

Het behouden van bekwame medewerkers en stagiairs is cruciaal voor het succes van elke organisatie. Toch hebben veel bedrijven moeite om problemen die leiden tot ontevredenheid en mogelijk vertrek, tijdig te signaleren. Hier komt Coaching Support in beeld.

Met deze tool kun je de begeleiding van medewerkers verbeteren en perfectioneren. In plaats van alleen te reageren op acute problemen, krijg je inzicht in de behoeften van je medewerkers, waardoor je proactief kunt handelen en ontevredenheid kunt voorkomen.

Wil je weten hoe Coaching Support je kan helpen om talent te behouden? Lees verder via onderstaande knop!

Sportverenigingen

Creëer een veilige en plezierige sportomgeving met Coaching Support

In een tijd waarin fysieke en mentale intimidatie binnen de sport steeds zichtbaarder wordt, is het behouden van plezier tijdens het sporten belangrijker dan ooit. Veiligheid speelt daarbij een cruciale rol, of het nu gaat om sporters, coaches of ouders.

Maar hoe zorg je ervoor dat er een positieve cultuur heerst binnen je vereniging? Door op een gestructureerde en toegankelijke manier te communiceren over regels, normen en waarden. Coaching Support helpt je hierbij, en zorgt samen met de vertrouwenspersoon voor een veilig en plezierig gevoel op de club.

Wil je weten hoe Coaching Support kan bijdragen aan een veilige sportomgeving? Lees verder via onderstaande knop!

Bijenhouder verenigingen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Lorem ipsum dolor sit amet

Veel gestelde vragen

Wat is Coaching Support?

Coaching Support helpt organisaties om ervaringen te verbeteren door middel van periodieke enquêtes, waarmee vroegtijdig problemen kunnen worden opgespoord en opgelost.

Wat zijn de voordelen van Coaching Support?

Verbeterde communicatie, een hoger behoud van leden/medewerkers en proactieve probleemoplossing.

Hoe werkt Coaching Support?

We verzamelen feedback van leden/medewerkers door gerichte vragen te stellen en vertalen deze naar bruikbare inzichten om de doelstellingen van jouw organisatie te realiseren.

Staat jouw vraag er niet bij? Voor meer informatie, klik op de knop hieronder om naar de contactpagina te gaan!